Isparta'da geniş çaplı güvenlik denetimi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 27 Ağustos Çarşamba akşamı kent genelindeki park ve mesire alanlarında geniş kapsamlı bir güvenlik denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde 345 kişi ve 41 araç kontrol edilirken, 7 araca idari işlem uygulandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim operasyonu gerçekleştirdi. 27 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde başlatılan denetimler, kent genelindeki birçok noktayı kapsadı.

GENİŞ KAPSAMLI DENETİM
Denetimler, Atatürk Parkı, Dostluk Parkı, Şehit Onbaşı Hüseyin Gökhan Eriç Parkı, Ayazmana Mesireliği, Gökçay Mesireliği, Anadolu Mahallesi Parkı, Esmen Evleri Parkı, Havuzlu Park, Çayboyu ve Türkoloji Parkı gibi çeşitli park, bahçe ve mesire alanlarında eş zamanlı olarak yürütüldü. Ekipler, bu alanlarda bulunan vatandaşları ve araçları tek tek kontrol etti.
345 ŞAHIS VE 41 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Gerçekleştirilen denetimler sonucunda 345 şahsın ve 41 aracın sorgulaması yapıldı. Kontroller sırasında kusurlu bulunan 7 araca ise idari işlem uygulandı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliğini sağlamak için bu tür denetimlere devam edeceğini açıkladı.
- 16:09Çin'de akıl almaz mühendislik: Tren, 19 katlı binanın içinden geçiyor!
- 16:02Zaragoza'da yer altındaki enerji kaynağı: Buzdolabı etkisi yaratan jeotermal sistem
- 15:54Danimarka ve Almanya, denizaltından dev bir köprüyle adeta birleşiyor: Ulaşım devrimi yolda!
- 15:48Dolandırıcıların hedefi: Şüpheli telefon aramaları artışta
- 15:40Türkiye'nin 'Mavi Vatan' hamlesine Yunanistan'dan şok yanıt: Deniz parkları projesi masada!




