SPOR
Yayınlanma : 20 Şubat 2026 08:12
Isparta'da Galatasaray'ın zaferi coşkuyla kutlandı

Isparta Belediyesi, Galatasaray'ın Juventus karşısındaki zaferini dev ekrandan izleyerek coşkuyla kutladı. Başkan Başdeğirmen, vatandaşlarla birlikte heyecanı paylaştı.
Isparta Belediyesi, Galatasaray’ın Juventus ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçı için Atatürk Parkı teras katına dev ekran kurarak vatandaşlarla buluştu.

BELEDİYE BAŞKANI MAÇI TAKİP ETTİ
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, maçı izlemek üzere parka gelen vatandaşlarla birlikte heyecanı paylaştı. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında İtalya'nın Juventus takımıyla karşı karşıya geldi.

GALATASARAY'IN BÜYÜK BAŞARISI
Maçta ilk yarıyı 2-1 geride kapatan Galatasaray, ikinci yarıda gösterdiği performansla maçı 5-2 kazanarak bir üst tura geçme yolunda önemli bir avantaj elde etti. Başdeğirmen çifti, sarı-kırmızılı ekibin gollerini birlikte kutlayarak büyük bir sevinç yaşadı.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




