Isparta'da büyük operasyon: 243 aranan şahıs yakalandı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'nün ağustos ayında yaptığı operasyonlarda, aralarında ağır suçlardan hüküm giymiş 79 kişinin de bulunduğu toplam 243 aranan şahıs yakalandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, ağustos ayında gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonlarla 243 aranan şahsı yakaladı. Bu kişilerin arasında, çeşitli ağır suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 79 kişi de yer alıyor.

AĞIR SUÇLULAR YAKALANDI
Operasyonlarda yakalananlar arasında, 33 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan dolandırıcılık şüphelisi, 21 yıl 11 ay 7 gün hapis cezası ile aranan yağma şüphelisi, 20 yıl 9 ay 17 gün hapis cezası ile aranan hırsızlık şüphelisi ve 20 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan uyuşturucu ticareti şüphelisi bulunuyor. Bunlara ek olarak, 18 yıl 11 ay 5 gün, 15 yıl 3 ay 22 gün, 12 yıl 4 ay 15 gün ve 10 yıl 10 ay hapis cezalarıyla aranan diğer şüpheliler de yakalandı.

CEZAEVİNE TESLİM
Yakalanan şahıslar arasında, kasten öldürme, yağma, hürriyetten yoksun kılma, tehdit ve uyuşturucu kullanma suçlarından arananlar da bulunuyor. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 79 şahıs cezaevine teslim edildi. Toplamda ise 243 aranan şahısın yakalanmasıyla operasyon tamamlandı.
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!
- 15:54Rektör Kibar, gençlerin kariyerine yön vermeye çağırdı
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!



