ASAYİŞ
Yayınlanma : 17 Eylül 2025 22:25
Isparta'da 3 operasyon: Sahte viskiden kaçak telefona çok sayıda ürün ele geçirildi

Isparta'da düzenlenen üç ayrı operasyonda sahte alkollü içeceklerden kaçak elektronik eşyalara kadar çok sayıda yasadışı ürün ele geçirildi ve dört şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yalvaç ve Senirkent ilçelerinde son bir ayda gerçekleştirdikleri üç ayrı operasyonla önemli bir başarıya imza attı.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE
Operasyonlarda ele geçirilen ürünler arasında 25 litre sahte bandrollü viski, 9 gümrük kaçağı telefon, 3 akıllı saat, 196 cep telefonu aksesuarı, 7 elektronik eşya, 55 sikke, 8 tarihi obje, 3 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 42 tabanca fişeği ve 2 tabanca şarjörü yer alıyor.

4 ŞÜPHELİ ADLİ İŞLEM
Isparta İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü bu başarılı operasyonların ardından, olaylarla ilgili 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Kaçakçılık suçlarıyla mücadele çalışmaları devam ediyor.
- 01:51Malatya'daki organize suç davasında kritik gelişmeler yaşandı
- 01:41İtalyan jant devi Magnetto Wheels Türkiye'den çekiliyor: Hisseler yerli üreticiye devrediliyor
- 01:32Petrol fiyatları yükselmeye devam ediyor: ABD'li bankalardan endişe verici tahminler
- 01:21Siber Suçlar Ağını Sardı: 26 Milyar TL'lik Yasadışı Bahis Operasyonunda 158 Gözaltı!
- 01:11SpaceX halka arz sürecini başlattı, Musk kontrolü elinde tutacak




