ASAYİŞ
Yayınlanma : 02 Eylül 2025 03:37

İspanya'da mayonez krizi: Bar ateşe verildi

İspanya'da mayonez krizi: Bar ateşe verildi
İspanya'nın Sevilla şehrine bağlı Los Palacios y Villafranca kasabasında, 21 Ağustos'ta bir müşteri, mayonez bulunmamasına sinirlenerek Las Postas kafesini ateşe verdi. Olayda 3 kişi hafif yaralandı ve şüpheli yakalandı.

İspanya'nın Sevilla kentine bağlı Los Palacios y Villafranca kasabasında yaşanan olayda, bir müşteri mayonez olmadığı için kafeyi ateşe verdi. 21 Ağustos'ta Las Postas adlı kafede meydana gelen olay, güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

teknik yapı

MAYONEZ YOK, ATEŞ VAR

Görüntülerde, 50 yaşındaki müşterinin, kafede müşteriler varken bar bölümüne benzin dökerek ateşe verdiğini ve ardından kaçtığını gösteriyor. İspanya basınında yer alan haberlere göre, müşteri oğluyla birlikte kafeye gelmiş ve iki sandviç sipariş etmişti. Mayonez sorusuna olumsuz yanıt alınca önce ayrılmış, daha sonra benzinle geri dönmüştür.

3 KİŞİ YARALANDI, ZANLI YAKALANDI

1,5 litrelik benzin şişesiyle kafeye dönen şahıs, yangın çıkardıktan sonra kaçmaya çalışırken bir garson tarafından kovalandı ve polis tarafından yakalandı. Çalışanlar tarafından söndürülen yangında, aralarında küçük bir çocuğun da bulunduğu 3 kişi hafif yaralandı. Zanlının, mala zarar verme, kundaklama ve tehlikeye sebebiyet verme suçlarından yargılanması bekleniyor.