İskoç gelin, Van usulü düğünle hayatını birleştirdi

Vanlı Musa Aslan ve İskoçyalı Leanne, Van'da düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.İskoç gelin, Van usulü düğünle hayatını birleştirdi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde tanışan Vanlı Musa Aslan ile İskoçyalı Leanne, Van’da görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

DÜĞÜN VAN'DA YAPILDI
Yaklaşık 10 yıldır Muğla’nın turizm sektöründe çalışan Musa Aslan, tatil için ailesiyle birlikte bölgeye gelen Leanne ile tanıştı. Arkadaşlıklarının ardından evlilik kararı alan çift, düğün merasimi için damadın memleketi Van’ı tercih etti. İskoçya’dan gelen gelin ve ailesi, Van’ın kültürel dokusuna hızla adapte oldu.

GELİN YÖRESEL KIYAFETİYLE GÖZ DOLDURDU
Van’daki düğün salonunda yapılan merasimde, İskoç gelin yöresel kıyafetleriyle davetlilerin ilgi odağı oldu. Düğün, Van geleneklerine uygun olarak gerçekleştirildi ve yabancı gelin ile ailesi halaylara eşlik ederek renkli görüntüler oluşturdu. Tören, davetlilerin tebrikleri ve takı merasimiyle sona erdi. Damat Musa Aslan, eşiyle Marmaris’te tanıştığını ve evlilik kararını aldıklarını belirtti. Aslan, "Eşim ve ailesi Van’ı, yemeklerimizi ve kültürümüzü çok sevdiler" dedi.
- 09:56İzmir, Avrupa fuarcılığının kalbinde yeniden parlayacak
- 09:46Belediye başkanı Karaca'ya saldırı: 3 gözaltı
- 09:44Muğla'da bayram öncesi uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
- 09:43Doğayla baş başa yaşam hayali kuranlar için Bursa'da yatırım fırsatları canlandı
- 09:33Yol kazasında kayıplarınızı tazmin edebilirsiniz; sorumlular ortaya çıktı




