İş yerinden devasa vurgun: 250 bin TL'lik hurda çalan 2 şüpheli tutuklandı

Kayseri'de bir iş yerinden 250 bin TL değerinde hurda çalan iki şüpheli, 75 saatlik kamera incelemesi sonrası yakalanıp tutuklandı. Çalıntı malzemeler sahibine teslim edildi.İş yerinden devasa vurgun: 250 bin TL'lik hurda çalan 2 şüpheli tutuklandı
Kayseri'de bir iş yerinden tam 250 bin TL değerinde hurda malzeme çalan iki şüpheli, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Geniş Çaplı Kamera İncelemesi Sonucu Yakalandılar
Edinilen bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki bir iş yerinden yüklü miktarda hurda çalınması üzerine harekete geçen Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayı aydınlatmak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Ekipler, tam 75 saatlik kamera kaydını titizlikle inceleyerek, hırsızlık olayını İ.E. (28) ve A.E. (22) isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Düzenlenen operasyonla birlikte şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Çalıntı Malzemeler Sahibine Teslim Edildi
Yapılan aramalarda, çalınan ve yaklaşık 250 bin TL değerinde olduğu belirlenen 500 kilogram hurda malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen hurdalar, eksiksiz bir şekilde mağdur iş yeri sahibine teslim edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen ve ardından adliyeye sevk edilen İ.E. (28) ve A.E. (22) isimli şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 03:01Türkiye, enerji dönüşümünde bölgesel merkez olma yolunda ilerliyor
- 02:51NATO jetinden son anda müdahale: İHA havada parçalandı
- 02:41Kongo'daki Ebola salgını endişe veriyor: Can kaybı 118'e ulaştı
- 02:31Uzayda nefesler tutuldu: Shenzhou-23 görevi için geri sayım!
- 02:22Filipinler'de tatilde tuvalette kral kobra ile karşılaştılar




