Kayseri'de, birlikte oldukları çok sayıda iş adamının özel görüntülerini kaydederek şantajla para sızdıran bir organize suç örgütü, polis operasyonuyla çökertildi. Operasyonda, 2'si kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şantajcı Çeteye Nefes Kestiler
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş adamlarıyla ilişki kurup bu anları gizlice kaydeden ve ardından şantaj yoluyla para temin eden bir çeteye yönelik kapsamlı bir operasyon başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda S.P. (56) ve S.K.K. (44) isimli iki kadın ile A.S. (28) isimli şüpheli şahıslar yakalandı.
Adalet Yerini Buldu
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen S.P. ve S.K.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.S. hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.







