İran'dan 48 saatlik uyarı: Su stoklayın, telefonlarınızı şarj edin!

İran, İsrail ve Körfez ülkelerine yönelik 48 saatlik bir uyarı yayınlayarak halkı su depolamaya ve telefonlarını şarj etmeye çağırdı. Bu açıklama, ABD Başkanı Trump'ın enerji santrallerini hedef alma tehdidine bir yanıt olarak geldi.
İsrail ve ABD ile İran arasındaki tansiyonun yükseldiği savaş, 24. gününe girerken, İran'dan dikkat çekici bir açıklama geldi.
İRAN'DAN KRİTİK UYARI
ABD Başkanı Donald Trump'ın, İran'ın boğazları açmaması durumunda enerji santrallerini hedef alacaklarına dair tehdidine karşılık veren İran, İsrail ve Körfez ülkelerindeki halka yönelik bir uyarıda bulundu. İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan'ın Yardımcısı İsmail Sekab İsfahani, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, '48 saat içinde su depolayıp, telefonlarınızı şarj edin' çağrısı yaptı.
ORTA DOĞU'DA GERİLİM TIRMANDI
Orta Doğu'yu etkisi altına alan karşılıklı saldırıların sürdüğü bu kritik süreçte, İsfahani'nin bu açıklaması bölgedeki endişeleri daha da artırdı. Savaşın 24. gününde gelen bu uyarı, olası bir enerji krizi veya farklı bir gelişmenin habercisi olabilir.
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!






