İran’ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Hasan Habibullahzade, İran Milli Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası’ndaki durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
FIFA'NIN KARARI BEKLENİYOR
Habibullahzade, İran A Milli Futbol Takımı’nın dünya kupası takviminin henüz netleşmediğini ve bu konuda FIFA’nın nihai karar mercii olduğunu dile getirdi. Ayrıca, FIFA’nın kendilerine bu konuda yardımcı olacağını da vurguladı.
DAYANIŞMA DUYGUSUNU PAYLAŞMAK
Bugün Antalya’da Kosta Rika ile yapılan hazırlık maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Habibullahzade, milli takımın önemli bir sorumluluğu olduğunu ve insanların yaşadıklarını paylaşmaları gerektiğine dikkat çekti. Milli takım oyuncularının, saldırılara maruz kalan okullar, stadyumlar ve yangınlara ait fotoğrafları göstererek dayanışma duygularını ifade ettiklerini belirtti.








