Düzenleme : 14 Temmuz 2025 13:44
Irakın kuzeyinde PKKnın kullandığı bin 800 metre uzunluğunda mağara tespit edildi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irakın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü PKKnın kullandığı bin 800 metre uzunluğunda 33 odalı bir m
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irakın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü PKKnın kullandığı bin 800 metre uzunluğunda 33 odalı bir mağara tespit edildiğini bildirdi.
MSB, sınır ötesinde arama tarama faaliyetleri gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlere ait bir mağara tespit ettiğini duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irakın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama tarama faaliyetinde bölücü terör örgütü PKKnın kullandığı bin 800 metre uzunluğunda, 33 odalı bir mağara tespit etti. Kullanılamaz hâle getirilen mağarada ele geçirilen çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi imha edildi" ifadelerine yer verildi.
- 01:41Şok karar: Yeraltı dizisi yayından kaldırıldı!
- 01:31Eşref Rüya dizisi yayın akışından kaldırıldı, izleyiciler şaşkın
- 01:21Akbank'ın dijital dünyası çöktü: Müşteriler işlemlerini yapamıyor, banka 'çalışıyoruz' diyor
- 01:11AB'nin 'marmelat' tanımı İngiltere'de tartışma yarattı
- 01:01İpek Filiz Yazıcı ve kardeşi Duru: İkiz mi, kardeş mi?




