İnter - Olympiakos maçı: 16 Ağustos'ta Bari'de

İnter, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 16 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da Bari'deki Stadio San Nicola Stadyumu'nda Olympiakos ile hazırlık maçı oynayacak. Maçın Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor.
İtalyan devi İnter, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Şampiyonluk yarışının güçlü adaylarından İnter, hazırlık maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak. Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği İnter, İtalya Serie A liginin başlamasına sadece bir hafta kala hazırlıklarını sürdürüyor.
HAZIRLIK MAÇI DETAYLARI
İnter - Olympiakos hazırlık maçı, 16 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da başlayacak. Maç, İtalya'nın Bari şehrindeki Stadio San Nicola Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın Türkiye'de yayıncı kuruluşunun bulunmadığı belirtildi.
YAYINCI KURULUŞ YOK
İnter ve Olympiakos arasındaki önemli hazırlık karşılaşması, İtalya'da gerçekleştirilecek ve Türkiye'deki futbolseverler maçı izlemek için farklı alternatifler aramak durumunda kalacaklar.
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı




