• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 23 Ağustos 2026 14:52

İnegöl'de kadınlar arası kavgada tüfekle yaralama

İnegöl'de kadınlar arası kavgada tüfekle yaralama
İnegöl'de kadınlar arasında çıkan bir tartışma, eşlerin de katıldığı silahlı bir kavgaya dönüştü. Tüfekle açılan ateş sonucu baba ve oğlu yaralandı.
İnegöl'de kadınlar arası kavgada tüfekle yaralama

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kadınlar arasında yaşanan bir tartışma sonrası eşlerin de dahil olduğu silahlı bir kavga meydana geldi.

İnegöl\

Silahlı saldırı sonucu yaralılar hastaneye kaldırıldı

Gece saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle İlgi Sokak'ta çıkan kavgada Tufan E. (40), amcasının oğlu Konar E. (31) ile onun 4 yaşındaki oğlu Ömer E.'ye tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan mermiler, baba ve oğulun sağ bacaklarına isabet etti. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İnegöl\

Şüpheli yakalandı

Olayın ardından kaçan şüpheli Tufan E., Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Orhaniye Mahallesi Bülbüller Sokak'taki evinde yakalandı. Suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alınan Tufan E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu oldu.

İnegöl\