İnegöl'de kaçak masaj skandalı patlak verdi: 3 kadın yakalandı, işletmeye devasa ceza kesildi!

Bursa İnegöl'de bir masaj ve SPA merkezine yapılan baskında kaçak çalışan 3 yabancı uyruklu kadın masör yakalandı. İşletmeye 445 bin TL idari para cezası kesildi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir masaj ve SPA merkezine yapılan operasyon, dikkat çekici sonuçlar doğurdu. Ekiplerin titiz çalışmasıyla, kaçak olarak çalıştırıldığı tespit edilen 3 yabancı uyruklu kadın masör suçüstü yakalandı. Bu durumun ardından işletmeye, toplamda 445 bin TL idari para cezası kesildi.

KAÇAK İŞÇİLER YAKALANDI
İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne ulaşan bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Sinanbey Mahallesi'ndeki bir masaj ve SPA merkezine baskın düzenledi. Yapılan denetimlerde, kimliksiz ve kayıt dışı olarak çalıştığı belirlenen Haiti uyruklu S.K. ile Nepal uyruklu S.R. ve N.R. isimli kadınların, polis ekiplerini fark ettiklerinde kaçmaya çalıştıkları ancak kısa süre içinde yakalandıkları öğrenildi.

İŞLETMEYE AĞIR CEZA
Yakalanan yabancı uyruklu kadınlar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Bu olayın ardından işletme hakkında yasal süreç başlatıldı ve kaçak işçi çalıştırmaktan dolayı 445 bin TL tutarında cezai işlem uygulandı. Operasyonun, bölgedeki yasa dışı faaliyetlere karşı sürdürülen mücadelenin bir parçası olduğu belirtildi.
- 20:11CHP lideri Özel: 'Tüm gençler bizimdir, ülkenin geleceği onların omuzlarında
- 20:01Adilcevaz'da kurt saldırısı: 3 koyun telef oldu, 20 koyun yaralandı
- 19:52Kuraklık endişesi Karahallı köyünü bir araya getirdi: Şükür ve yağmur duasıyla umut arayışı
- 19:42GAHİB Başkanı Kaplan'dan anlamlı 19 Mayıs mesajı
- 19:3310 yıllık dehşet sona erdi: JASAT dedektifleri çifte cinayeti aydınlattı




