ASAYİŞ
Yayınlanma : 17 Aralık 2025 19:47

İnegöl'de işçi çivi tabancasıyla elini tahtaya çaktı, itfaiye kurtardı

İnegöl'de işçi çivi tabancasıyla elini tahtaya çaktı, itfaiye kurtardı
İnegöl'deki bir mobilya fabrikasında çalışan işçi, çivi tabancasıyla elini tahtaya çaktı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında talihsiz bir olay yaşandı. 21 yaşındaki işçi Muhammed A., çivi tabancasıyla ahşaba çivi çakarken, yanlışlıkla sol elini çivi ile tahtaya çaktı.

teknik yapı

Kurtarma çalışmaları başladı

Olayın ardından genç işçi, eli ahşaba saplanan çivi ile yardım çağrısında bulundu. Hızla olay yerine ulaşan 112 Acil Yardım ve itfaiye ekipleri, gencin elindeki tahtayı keserek kurtarma işlemini gerçekleştirdi. Ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde yaralı genç, elindeki çivili tahta ile birlikte ambulansa taşındı.

Hastaneye sevk edildi

Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammed A.'nın elindeki çivi, acil serviste yapılan müdahale ile çıkarıldı. Olayla ilgili polis ekipleri de inceleme başlattı.