ASAYİŞ
Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 01:24

İnebolu'da festivalde bıçaklı kavga: Bir kişi ağır yaralı

İnebolu'da festivalde bıçaklı kavga: Bir kişi ağır yaralı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde düzenlenen festivalde, iki satıcı arasında çıkan tartışmada bir kişi kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüpheli gözaltına alınırken, yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
İnebolu'da festivalde bıçaklı kavga: Bir kişi ağır yaralı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde düzenlenen 12. Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'nde yaşanan bir bıçaklama olayında bir kişi ağır yaralandı.

teknik yapı

FESTİVALDE KAVGAYA DÖNÜŞEN TARTIŞMA

Boyranaltı mevkiindeki panayır alanında tezgah açan 21 yaşındaki Özkan Ç. ile C.G. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında C.G.'nin savurduğu bıçak, Özkan Ç.'nin göğsüne saplandı. Ağır yaralanan Özkan Ç., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Özkan Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

POLİS GÖZALTI

Olayın şüphelisi C.G., polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.