Afyonkarahisarda tam gün eğitim veren Yaz Kuran Kursları yoğun katılımla devam ederken, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu kursları yerinde inceledi. İl Müftü Yardımcısı Ayşegül Kurt ile birlikte kurslara ziyarette bulunan Müftü İmamoğlu, öğrencilerle sohbet etti, derslere katıldı.
Müftülük bünyesinde görevli manevi rehberlerin gözetimi, eğitimi ve belletmenliğinde yürütülen kurslar, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinde erkek öğrencilere, TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesinde ise kız öğrencilere yönelik olarak gerçekleştiriliyor. İl Müftüsü İmamoğlu, öğrencilerin Kuran-ı Kerim öğrenme azmini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, yaz dönemini en verimli şekilde değerlendiren gençleri tebrik etti. Ziyaret sonunda kurslarda görev alan eğitimcilere de teşekkür eden İmamoğlu, çocukların manevi gelişimlerine katkı sunan bu tür programların önemine dikkat çekti.
GENEL
Yayınlanma : 09 Temmuz 2025 09:18
İl Müftüsü İmamoğlu Yaz Kuran Kurs çalışmalarını denetledi

Afyonkarahisarda tam gün eğitim veren Yaz Kuran Kursları yoğun katılımla devam ederken, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu kursları yerinde inceledi. İl Müftü Yardı
- 04:00Pamuk üreticileri maliyet artışlarına karşı destek istiyor
- 03:50Çanakkale'de ani sağanak yağışlar yaşamı olumsuz etkiledi
- 03:41Eşini silahla tehdit eden şüpheli tutuklandı
- 03:31Bursa'da kıraathanede çıkan yangın, maddi hasara neden oldu
- 03:21Kars'ta çocuk ve gençlik edebiyatı sempozyumu yapıldı




