• satrıda dörüm bayram
ASAYİŞ
Yayınlanma : 07 Haziran 2026 08:17

Iğdır'da yürekleri ağza getiren anlar: Küçük çocuk otomobilin altında kaldı, o anlar kamerada!

Iğdır'da yürekleri ağza getiren anlar: Küçük çocuk otomobilin altında kaldı, o anlar kamerada!
Iğdır'da yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Iğdır'ın Söğütlü Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici kaza, bir ailenin en büyük kabusunu gerçeğe dönüştürüyordu. Henüz 6 yaşındaki Merdan Ali İ., ailesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye hazırlanırken, bir anlık dikkatsizlik sonucu hayatını tehlikeye attı. Cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin hızla yaklaşmasıyla, küçük çocuk için her şey bir anda oldu.

sempati mobilya

ANİ BİR HAREKET VE ŞOK EDEN ÇARPIŞMA

Edinilen bilgilere göre, küçük Merdan Ali İ., bir anda yola fırladı. Sürücünün ne olduğunu anlayamadan gerçekleşen bu ani hareket, kaçınılmaz bir çarpışmaya neden oldu. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 8 metre savrulan çocuğun başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yerinde yaparak Merdan Ali İ.’yi Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Neyse ki, hastanedeki tedavisi süren minik çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ancak bu kaza, hem ailesi hem de bölge halkı için büyük bir şok etkisi yarattı.

GÜVENLİK KAMERASI HER ŞEYİ KAYDETTİ

Bu trajik olayın bir de tanığı vardı: çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası. Olay anı, kameranın objektifine saniye saniye yansıdı. Görüntüler, hem kazanın nasıl meydana geldiğini net bir şekilde ortaya koyarken, hem de bu tür olayların ne kadar ani ve beklenmedik gelişebileceğini gözler önüne seriyor. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattıklarını bildirdiler. Bu tür kazaların önlenmesi için alınacak tedbirler ve sürücülerin trafik kurallarına uyumunun önemi bir kez daha tüm çıplaklığıyla ortaya konmuş oldu.