Iğdır'da sahte altın operasyonu: İki şüpheli yakalandı

Iğdır'da iki kuyumcuya sahte altın satışı ihbarı sonrasında düzenlenen operasyonda 210 gram sahte altın ve 400 bin TL ile iki kişi yakalandı.
Iğdır’da, iki kuyumcuya sahte ziynet eşyası satıldığı ihbarı üzerine güvenlik güçleri harekete geçti.

İHBAR ÜZERİNE HAREKET GEÇİLDİ
Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde yasadışı faaliyetlerin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Şehir merkezinde bulunan iki farklı kuyumcuya sahte ziynet eşyası satıldığı yönündeki ihbar üzerine, ekipler derhal harekete geçti.

210 GRAM SAHTE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan çalışmalar sonucunda, olaya karıştığı tespit edilen iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve geldikleri araçta yapılan aramalarda toplamda 210,056 gram sahte altın ile 400 bin TL nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, adli makamlara sevk edilirken, haklarında adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.
- 03:02Kayan kadınlarının 'Zürafa Boyun' geleneği: Anatomik illüzyon mu, yaşam biçimi mi?
- 02:52Kliması olanlar ve yeni alacaklar için son 15 gün uyarısı
- 02:42BÜYÜK KARAR! Sporcuların sırtındaki vergi yükü kalktı, AYM kulüplere rest çekti!
- 02:32Emniyet kemerlerinde kritik tehlike: 419 bin araç geri çağrıldı
- 02:22Yabancı yatırımcılar Türk piyasasından 664 milyon dolarlık çekildi





