Iğdır'da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Iğdır'da, 'Konutta ve Eklentilerinde Yağma' suçundan 14 yıl hapis cezası bulunan V.G. isimli şahıs, JASAT ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.
Iğdır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar sırasında 14 yıl hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.
UZUN SÜREDİR ARANIYORDU
Edinilen bilgilere göre, V.G. isimli şahıs, 'Konutta ve Eklentilerinde Yağma' suçundan dolayı hakkında kesinleşmiş 14 yıl hapis cezası bulunuyordu. JASAT ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, uzun süredir aranan bu şahıs yakalandı.
CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Yapılan saha ve istihbarat çalışmaları neticesinde yerinin tespit edilmesinin ardından gözaltına alınan V.G., gerekli işlemlerin tamamlanması sonrasında adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, Iğdır S Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu'na teslim edilerek cezasının infazı için cezaevine gönderildi.
- 12:01Altay, sezonu ligde kalmak için kritik maça çıkıyor
- 11:51Müzik dünyasının tanınmış ismi Cem Öcal, Bodrum'da hayatını kaybetti; cenaze detayları belli oldu
- 11:41Kişiselleştirilmiş onkoloji tedavisinde genetik yapı ön planda
- 11:31Elit Kartallar 3. Lig'de şampiyonluk için sahaya iniyor: Hedef 2. Lig!
- 11:22Afyonkarahisar'da çömlek keşkeğin sırrı ustalarından öğrenildi





