Huzurevinde sucuk-ekmek etkinliğiyle birlik ve beraberlik duygusu güçlendi

Bilecik'te huzurevinde düzenlenen sucuk-ekmek etkinliği, sakinlere keyifli anlar yaşatarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi.
Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı huzurevinde, gönülleri ısıtan bir sucuk-ekmek etkinliği gerçekleştirildi.

ETKİNLİK HUZUREVİ BAHÇESİNDE DÜZENLENDİ
Huzurevi bahçesinde bulunan kamelyada yakılan sobanın üzerinde hazırlanan sucuk-ekmekler, huzurevi sakinlerine ikram edildi. Soğuk kış gününde gerçekleştirilen bu etkinlik, burada yaşayan büyükler için keyifli anlar sundu ve birlik beraberlik mesajı verildi.

MORAL VE MOTİVASYON ARTIRILDI
Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, etkinliği huzurevi sakinlerinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenledi. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, etkinliğin sıcak bir kış gününde birlik ve beraberliğin verdiği sıcaklıkla gönüllerin ısındığını ifade etti. İlhan, "Birlikte olmanın ve paylaşmanın en güzel halini büyüklerimizle bir arada yaşayarak hissettik" dedi.
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi
- 05:43Sazlıdere'de bilirkişi şoku: TOKİ inşaatları mevzuata aykırı mı?
- 05:35Donald Trump Jr. nadir element şirketi için Pentagon'dan dev kredi aldı





