Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, toplamda bin 50 öğrenci ve 115 öğretmen yarıyıl tatiline başladı. Bu tatil vesilesiyle Merkez Atatürk İlkokulu'nda coşkulu bir karne dağıtım töreni düzenlendi.

Tatil Başlangıcı ve Karne Sevinci
Törene Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kilitçi de katılarak öğrencilerin bu özel günündeki sevinçlerine ortak oldular. Karne dağıtımının yapıldığı etkinlikte, minik yüreklerin heyecanı görülmeye değerdi.

Başkan Demirtaş'tan Öğrencilere Kitap Hediyesi ve Tatil Tavsiyeleri
Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, karne dağıtımı sırasında öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara çeşitli kitaplar hediye etti. Başkan Demirtaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kilitçi, öğrencilere iyi tatiller dileklerini iletirken, tatil dönemini hem dinlenerek hem de kitap okuyarak verimli geçirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundular.







