Hepsi grubu tartışmaları sürüyor: Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül yine karşı karşıya

Hepsi grubunun eski üyeleri Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasında sosyal medyada yeni bir tartışma yaşandı.
2004 yılında kurulan Hepsi müzik grubu, yıllar sonra dahi üyeleri arasında süregelen tartışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük'ten oluşan grup, 2009 yılında Gülçin Ergül'ün ayrılmasıyla dağılmıştı.

SOSYAL MEDYA POLEMİĞİ
Geçtiğimiz günlerde Yasemin Yürük'ün Instagram paylaşımıyla başlayan bir polemik, eski grup üyeleri Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasında yeniden alevlendi. Yürük, bir müzik grubunun konser görüntülerini paylaşarak, 'ego savaşlarının olmadığını' belirterek dolaylı bir göndermede bulundu. Gülçin Ergül ise bu paylaşımın ardından 'ayna' diyerek karşılık verdi. Tartışmaların sosyal medyada yankı bulmasıyla birlikte, iki isim de şimdilik konuya dair herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmiyor.

YÜRÜK'ÜN SİNİRLENDİREN MESAJ
Ancak, Yasemin Yürük'e gelen bir mesaj, ünlü ismi oldukça sinirlendirdi. Kirpiklerini yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Yürük, aldığı olumsuz bir yorumu da ifşa etti. Yürük, 'kirpiklerim ve kaşlarım doğal değil, çok çirkin' diyen kişiye, 'doğalın ne kardeş, şurada üçüncü gözüm açılmış' şeklinde yanıt verdi.
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası




