Hatay'da sosyal medya şovu, sürücüyü 39 bin TL'ye mal oldu

Hatay'da motosikletle akrobatik hareketler yapan sürücü, sosyal medya paylaşımları nedeniyle 39 bin TL para cezası ve adli işlemle karşılaştı.
Hatay'ın Arsuz ilçesinde motosikletle akrobatik hareketler yapan bir sürücü, o anları sosyal medya üzerinden paylaştı. Ancak bu eğlenceli gösteri, sürücüye oldukça pahalıya patladı.

POLİS İNCELEMESİ
Yapılan incelemelerde, M.Y. isimli sürücünün trafiği tehlikeye düşürecek şekilde seyahat ettiği belirlendi. Polis ekipleri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde sürücünün kimliğini tespit etti. Gökmeydan Mahallesi'nde gerçekleşen olay, yerel emniyet güçlerinin dikkatini çekti ve hemen harekete geçildi.
CİDDİ CEZA VE ADLİ İŞLEM
Sürücüye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince toplam 39 bin 966 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konulurken, şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. Bu durum, sosyal medya paylaşımlarının sonuçlarının ne kadar ciddi olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
- 09:00Malazgirt'in derinlikleri açığa çıkıyor: Kapı, Fetih ve Kök sempozyumu tarihe ışık tuttu
- 08:50Norilsk: Mahkumların inşa ettiği hayalet şehirde yaşam mücadelesi
- 08:40Galatasaraylı Emir Can İğrek'ten olay yaratacak Fenerbahçe marşı teklifi: 'O parayla bir oyuncu alırım!
- 08:30Taş Yolu, adrenalin tutkunlarını bekliyor
- 08:20Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan karar: Türkiye'den ayrılıp Sardinya'ya yerleşiyor




