Hatay'da mobilya atölyesi alevlere teslim oldu, esnaf 'ciğerimiz yandı' dedi

Hatay'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, iş yerini kullanılmaz hale getirdi. Esnaf Halit Kavun, 'ciğerimiz yandı' diyerek duygularını ifade etti.Hatay'da mobilya atölyesi alevlere teslim oldu, esnaf 'ciğerimiz yandı' dedi
Hatay'ın Antakya ilçesinde, sanayi sitesinde bulunan bir mobilya atölyesi yangına teslim oldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını çevreye sıçramadan kontrol altına aldı. Ancak yangın, iş yerini kullanılmaz hale getirdi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Yangın haberi üzerine iş yerine gelen esnaf Halit Kavun, alevler içindeki dükkanını görünce duygusal anlar yaşadı. Kavun, 'Yukarıdaki ve aşağıdaki dükkanlar yanınca ciğerlerimiz de yanıyor, dükkanın içinde ne varsa yanmış' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

YANGININ NEDENİ BİLİNMİYOR
Halit Kavun, yangının nasıl başladığına dair bir bilgisi olmadığını belirtti. Kavun, 'Cumartesi günü işçilerimiz paydos edip gitti. Bugün pazar, evde dinleniyorduk. Sanayide dükkanın biri yanıyor diye haber geldi. Biz de hızlı bir şekilde dükkanımıza geldik. Yukarıdaki dükkanlardan bir patlama olduğunu söylediler' ifadelerini kullandı.

ZARAR ÇOK BÜYÜK OLDU
Kavun, yangında dükkanının içindeki her şeyin yandığını ve zararının çok büyük olduğunu vurguladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde yangının yayılması önlendi, ancak esnafın yıllarca verdiği emekler alevlere kurban gitti.
- 19:35Gölpazarıspor, 1. Amatör Lig hayalini son haftada kaybetti
- 19:25Sıcak hava dondurma kuyruğu oluşturdu: 3. nesil lezzet peşinde
- 19:15Denizli İdman Yurdu yönetimi mahkemeye verildi: Usulsüzlük iddiaları gündemde
- 19:06Muğla, dünya devleriyle aynı masada: 2026-2029 dönemi Dünya Konseyi üyeliği kapıları aralandı
- 18:56Asmalıevler Mahallesi muhtarı Zeki Çacur hayatını kaybetti






