Hatay'da dramatik miras anlaşmazlığı: Yeğen, amcasının otomobilini yaktı

Hatay'da park halindeki otomobili yakan kişinin, araç sahibinin yeğeni olduğu ve olayın miras anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleştiği ortaya çıktı.Hatay'da dramatik miras anlaşmazlığı: Yeğen, amcasının otomobilini yaktı
Hatay’da park halindeyken benzin dökülerek kundaklanan otomobilin, araç sahibinin yeğeni tarafından yakıldığı belirlendi.

MİRASI KONUŞAN ATEŞ
Antakya ilçesi Avsuyu Mahallesi’nde Rifkan Kızılay’ın evinin önünde park halindeki Fiat Egea marka araç, bir şahıs tarafından ateşe verildi. Kamera kayıtlarını inceleyen Kızılay, otomobilinin bilinçli olarak yakıldığını fark etti. Görüntülerde, aracı ateşe veren kişinin alevlerin arasında kalan şahsın, hızla zeytin bahçesine doğru kaçtığı anlar net bir şekilde kaydedildi.

YAKALANDI, SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Olay sonrası Kızılay, jandarma ekiplerine başvurdu ve yapılan incelemeler sonucunda otomobili yakan kişinin, Kızılay’ın öz yeğeni olduğu ortaya çıktı. İlk bulgulara göre, yeğen ve dayı arasında yaşanan miras anlaşmazlığı nedeniyle bu çirkin olayın yaşandığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, şüpheliyi yakaladı ve adliyeye sevk etti. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.
- 13:46MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi, akreditasyon süresini uzattı
- 13:38Milas Soma olmasın" Enerji, maden, çevre ve insan dengesi Milas'ta konuşuldu
- 13:37Yılmaz: Bölgesel barış, Türkiye'ye orta vadede büyük ekonomik kazançlar getirecek
- 13:26Aydın'ın doğusunda güçlü yağış uyarısı: Dikkatli olunmalı
- 13:14Pazaryeri'nde nefes kesti: 9 bin 320 kaçak makaron ele geçirildi!




