Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen bir ev yangınında, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle dumandan etkilenen 3 kişi başarıyla kurtarıldı.

ALEVLERDEN DUMAN ÇIKTI
Edinilen bilgilere göre olay, Antakya ilçesine bağlı Akcurun Mahallesi'nde yer alan müstakil bir evde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıktı. Kısa sürede alevlere teslim olan evin dumanları mahalleyi sardı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

İTFAİYE EŞLİĞİNDE NEFES ALDILAR
Yangına müdahale etmek üzere bölgeye ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, alevlerle mücadele ederek yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın sırasında yoğun dumana maruz kalan 3 kişi, itfaiye ekiplerinin profesyonel destekleriyle güvenli bir şekilde kurtarıldı. Kurtarılan vatandaşlar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi için teslim edildi.







