Hatay'da beyaz eşya bayisinde 3 milyon TL'lik yangın: Elektrik kontağı şüphesi

Hatay'da bir beyaz eşya bayisinde çıkan yangında 3 milyon TL değerinde sıfır ürün kullanılamaz hale geldi. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.Hatay'da beyaz eşya bayisinde 3 milyon TL'lik yangın: Elektrik kontağı şüphesi
Hatay'ın Antakya ilçesinde esnaflık yapan Mithat Uslu'ya ait beyaz eşya bayisinde çıkan yangında, yaklaşık 3 milyon TL değerindeki sıfır ürünler kullanılamaz hale geldi.

DEPREM SONRASI YENİDEN AYAĞA KALKIYORDU
Güzelburç Mahallesi'nde depremin ardından inşa edilen iş yerinde Altus bayiliği yapan Uslu'nun mağazasında, elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek depodaki satılmayı bekleyen ürünleri sardı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yangın kontrol altına alındı.

3 MİLYON TL'LİK KAYIP
Mithat Uslu, babasının vefatından sadece bir hafta sonra yaşadığı bu olayla ilgili olarak, "Depremden sağ salim kurtulduk, evimiz ve iş yerimiz gitti. Yeniden ayağa kalkmaya çalışırken bu depoyu yaptık. Yüksek voltajdan kaynaklanan elektrik kısa devre yaparak yangın çıktı ve iş yerimizi kaybettik. Stokta yazan yaklaşık 3 milyon TL değerinde malım yandı. Ürünlerin hepsi sıfır ve Altus markaydı, ambalajları bile üzerindeydi." ifadelerini kullandı. Uslu, komşularının uyarısıyla yangından haberdar olduğunu ve itfaiyeyi aradığını belirtti. Yangında yan taraftaki ürünlerin de zarar gördüğü öğrenildi.
- 02:57Malatya'da yolun karşısına geçerken canından oldu: İki araç hızla gelip hayatını aldı
- 02:04Jessica Alba, 17 yıllık evliliğin ardından yeni aşkıyla plajda görüntülendi
- 01:50Elazığ'da apartman alevler içinde kaldı: 1 hamile kadın dahil 4 kişi etkilendi
- 00:22Kemikli rampalarında bayram dönüşü trafiği gece de yoğun
- 00:00Fatih Sultan Mehmet ve kahraman ordusu rahmetle anıldı: 573. yıl kutlu olsun





