GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 02:38
Hatay'da ayçiçeği hasadı başladı

Hatay'ın Amik ovasında ayçiçeği hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Abdurrahman Türkmen, üreticilerle bir araya gelerek hasadı yerinde inceledi ve destek sözü verdi.Hatay'da ayçiçeği hasadı başladı
Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Abdurrahman Türkmen, Amik ovasında ayçiçeği hasadını yerinde inceledi ve üreticilerin görüşlerini aldı. Türkiye'nin verimli topraklarından Amik ovasının Kırıkhan bölgesinde ayçiçeği hasadı başladı.

AMİK OVASI'NDA HASAT SEZONU
İl Tarım ve Orman Müdürü Abdurrahman Türkmen ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Süleyman Samyeli, TAKE Projesi kapsamında dağıtılan ayçiçeklerinin hasadını gerçekleştiren üreticilerle görüştü. Türkmen, çiftçilere bol ürün temennisinde bulundu.

ÜRETİCİLERLE YERİNDE GÖRÜŞME
Tarımsal üretimin tüm aşamalarında üreticilerin yanında olduklarını vurgulayan Türkmen, sahada yapılan incelemelerle taleplerin dinlendiğini ve çalışmaların yakından takip edildiğini belirtti.
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi



