Hatay'da 4 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Hatay’ın Antakya ilçesinde, 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.G. isimli şahıs, polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar sonucu, hakkında 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
ANTAKYA'DA OPERASYON
Hatay’ın Antakya ilçesinde, ‘Kişinin Kendisini Kamu Görevlisi veya Banka, Sigorta, Kredi Kurumlarının Çalışanı olarak Tanıtması veya Bu Kurumlarla İlişkili Olduğunu Söylemesi Suretiyle Dolandırıcılık’ suçundan 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan D.G., Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Adli makamlarca yapılan değerlendirmenin ardından D.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için çalışmalarına devam ediyor.
- 19:05Kütahya'da kuraklık riski için önlemler masaya yatırıldı
- 18:55Kütahyalı İmamdan Şaşırtan Gönüllü Sanat: Camileri Hat ve Nakkaşla Donatıyor!
- 18:46Aydın'da tamir sırasında elektrikli motosiklet yandı
- 18:36Patates yüklü tır devrildi, 3 kişi yaralandı
- 18:27İlyas Avcı: Doğadan topladıklarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor




