Hatay'da 2. Etap TOKİ konutları yükseliyor: Vali Masatlı inceledi

Hatay'ın Antakya ilçesi Gülderen Mahallesi'nde 2. Etap TOKİ Afet Konutları projesi kapsamında 1342 konut inşa ediliyor. Vali Mustafa Masatlı, proje alanını inceleyerek güvenli ve modern yaşam alanları sunulacağını belirtti.
Hatay'ın Antakya ilçesi Gülderen Mahallesi'nde, asrın felaketinin ardından başlatılan afet konutları projeleri kapsamında 2. Etap'ta 1342 konutun inşa çalışmaları devam ediyor.

TOKİ'DEN YENİ ŞEHİR
Depremin hemen ardından temelleri atılan ve ilk etabında vatandaşların yaşamaya başladığı Gülderen Mahallesi, yeni bir şehir görünümüne kavuşuyor. İkinci etap projesiyle birlikte bölgede toplam 1342 yeni konutun yanı sıra, iki cami ve üç adet 5 dükkanlı ticaret merkezi de inşa ediliyor.

VALİ MASATLI SAHADA
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, devam eden proje alanını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Masatlı, inşa edilen konutların modern ve estetik tasarımlarının yanı sıra, güvenli yapı standartlarına ve zengin sosyal donatı alanlarına sahip olduğunu vurguladı. Proje kapsamında, deprem ve afet yönetmeliklerine tam uyumla inşa edilen bu konutların, bölge halkına güvenli ve konforlu yaşam alanları sunmayı hedeflediğini belirtti.
- 14:50Bodrum'da Çevre Kirliliğine Geçit Yok: 240 Bin Liralık Cezai İşlem Uygulandı
- 14:40Bugün memur emeklilerine 31 bin lira ödenecek
- 14:30Yunusemre'de 19 Mayıs coşkusu: Spor, müzik ve eğlenceyle dolu şölen!
- 14:21Aliağa'da kurbanlık kesim fiyatları açıklandı
- 14:10Bayram öncesi otogarlarda 'fırsatçılık' alarmı: Cezalar kesildi




