Harput Kalesi'nde trajik olay: Kadın boşluğa atlayarak hayatını kaybetti

Harput Kalesi'nde kendini boşluğa bırakan bir kadın, olayda yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Harput Kalesi'nde trajik olay: Kadın boşluğa atlayarak hayatını kaybetti
Elazığ'ın tarihi Harput Kalesi'nde meydana gelen üzücü bir olayda, bir kadın kendini boşluğa bırakarak yaşamını yitirdi. Bu acı olay, Harput Mahallesi'nde gerçekleşti ve bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu.

TRAJİK ATLAYIŞIN SONUCU
Kadının, kaleden atlayarak düştüğü yerin, kalenin alt kısmında bulunan Meryem Ana Kilisesi'nin üzerine olduğu belirlendi. Olayı gören çevredeki vatandaşların hemen bildirimde bulunmasıyla birlikte, jandarma, sağlık, UMKE ve AFAD ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti.

MÜDAHALE VE SONUÇLARI
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk muayenesi sonucunda, kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Üzerinde kimlik ya da telefon bulunmayan ceset, otopsi işlemleri için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi





