ASAYİŞ
Yayınlanma : 03 Ocak 2026 02:11

Harkov'da 5 katlı bina vuruldu: en az 25 yaralı

Harkov'da 5 katlı bina vuruldu: en az 25 yaralı
Harkov'da Rusya'nın düzenlediği füze saldırısında 5 katlı bir bina hedef alındı, en az 25 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin durumu kritik.
Harkov'da 5 katlı bina vuruldu: en az 25 yaralı

Rusya'nın Ukrayna'nın Harkov kentine düzenlediği son hava saldırısında, füzelerden biri 5 katlı bir binaya isabet etti. Bu saldırı sonucunda en az 25 kişi yaralandı.

teknik yapı

BÖLGE VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Harkov Bölge Valisi Oleh Syniehubov, yaptığı açıklamada, 'Harkov merkezinde füze saldırıları beş katlı bir binayı neredeyse tamamen yıktı' ifadelerini kullandı. İki balistik füzenin bölgeye isabet ettiğini belirten Syniehubov, kurtarma ekiplerinin olay yerinde olduğunu aktardı.

KİŞİLERİN DURUMU CİDDİ

Yaralanan 25 kişiden 16'sının hastanede tedavi altında olduğunu ve birinin durumunun kritik olduğunu vurgulayan Vali, saldırının ardından bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırıldığını da sözlerine ekledi.