Hareket: 7500 İsrailli, Filistin Devletini Tanıma Çağrısında Bulundu

7500 İsrailli, BM Genel Kurulu öncesinde Filistin devletini tanıma çağrısında bulunan bir bildirge imzaladı. Hareket adlı grup, imza sayısının 10 bini aşmasını bekliyor ve İsrail'e iki seçenek sunuyor: Filistin devletinin varlığını kabul etmek veya fanat
Hareket adlı bir grup, 7500 İsrailli'nin Filistin devletini tanıma çağrısında bulunan bir bildirge imzaladığını açıkladı. Açıklamada, imza sayısının BM Genel Kurulu Filistin Oturumu öncesinde 10 bini aşmasının beklendiği belirtildi.
BM GENEL KURULU ÖNCESİ ÇAĞRI
Bildirge, 22 Eylül'de yapılacak BM Genel Kurulu Filistin Oturumu öncesinde İsraillilerin sesini duyurmak amacıyla başlatıldı. Açıklamada, Filistin devletini tanımanın İsrail'i cezalandırmak değil, iki halk için karşılıklı saygıya dayalı daha iyi bir gelecek kurmak olduğu vurgulandı.
İSRAİL'İN İKİ SEÇENEĞİ
İsraillilere iki seçenek sunuldu: İsrail ile birlikte bir Filistin devletinin varlığını kabul etmek veya Maliye Bakanı Bezalel Smotrich gibi fanatik bakanların politikalarına destek olmak. Açıklamada, İsrail'in Dünya Sağlık Örgütü'nün hastanelere yakıt ulaştırmasını engellediği iddiası da yer aldı. Ayrıca, Barrack'ın arabulucu olarak Suriye ve İsrail arasında Londra'da bir görüşme sağladığı ve Katar ile UCM arasında 'İsrail' görüşmesi yapıldığı bilgileri de paylaşıldı.
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!





