Halk Eğitim kursiyerleri, ihtiyaç sahipleri için Ramazan bereketi hazırladı

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri, Ramazan ayı boyunca hazırladıkları pideleri ve tatlıları ihtiyaç sahipleriyle paylaşıp dayanışma ruhunu güçlendirdi.
Millî Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen 'Maarifin Kalbinde Ramazan' temalı etkinlikler kapsamında, halk eğitimi merkezi kursiyerleri, Ramazan'a özel geleneksel pide ve tatlılar hazırladı.

DAYANIŞMA RUHU ÖNE ÇIKTI
İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü himayesinde Güzelbahçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından yürütülen bu anlamlı çalışmada, kursiyerler hazırladıkları lezzetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarla paylaştı. Bu etkinlik, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdi.

EĞİTİM DEĞERLERİYLE BİRLİKTE
İzmir’in farklı eğitim kurumlarında düzenlenen benzer etkinliklerle, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma iklimi pekiştirildi. İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, kursiyerlerin gerçekleştirdiği bu anlamlı çalışmanın, tüm bireylerin iyilik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirtti. Ayrıca, Halk Eğitimi Merkezleri'nin yalnızca meslekî becerileri değil, toplumsal dayanışma ve kültürel değerleri de yaşatan önemli kurumlar olduğuna dikkat çekti.
- 16:35Avrupa, 2030'a kadar karasal rüzgar enerjisine geçiş yapacak
- 16:25Mikrodalga fırında havlu kağıt tehlikesi: Uzmanlar uyarıyor, bu detayı gözden kaçırmayın!
- 16:16İsviçreliler, nüfus sınırlandırma önerisine hayır dedi
- 16:06Büyükpaşa köyünde binlerce kişi geleneksel hayırda buluştu
- 15:56Hatay'da uyuşturucu taciri, vücuduna sarılı esrar ile yakalandı




