Hakkari İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik 'Faslı Muhabbet' adlı bir etkinlik düzenlendi.
ÖĞRENCİLERLE SAMİMİ BİR BULUŞMA
Keklikpınar Mahallesi'ndeki yurtta gerçekleştirilen etkinliğe İl Müftüsü Hüseyin Okuş da katılarak öğrencilerle hasbihal etti. Samimi bir atmosferde yapılan sohbette Okuş, eğitim, öğretim, ibadet ve ahlak gibi konularda gençlere tavsiyelerde bulundu.
PEYGAMBERİMİZ VE AİLE AHLAKI KONUŞULDU
Peygamber Efendimizin 1500. doğum yıl dönümü vesilesiyle 'Peygamberimiz ve Aile Ahlakı' konusunda gençleri bilgilendiren Müftü Okuş, aynı zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği umre ödüllü gençlik bilgi yarışmasına katılmanın önemini de anlattı.
ETKİNLİK COŞKUYLA SONA ERDİ
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, yapılan sohbet, okunan ilahiler ve verilen ikramlarla son buldu.








