SİYASET
Yayınlanma : 05 Eylül 2025 12:47
Hakkari'de Adalet Bakanı Tunç: Adalet Sarayı temel atma törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakkari'ye gelerek Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katıldı. Bakan, Yüksekova'dan helikopterle Hakkari'ye ulaştı ve yoğun bir program çerçevesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakkari'ye gelerek Adalet Sarayı’nın temel atma törenine katıldı. Bakan Tunç, Yüksekova’dan Hakkari’ye helikopterle ulaştı.
ADALET BAKANI'NIN HAKKARİ ZİYARETİ
Valilik önünde Hakkari Valisi Ali Çelik, vali yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları tarafından karşılanan Bakan Tunç, Valilik şeref defterini imzaladı ve makama geçti. Bakan Tunç'un programı cuma namazı sonrası Adalet Sarayı temel atma töreniyle başladı.
YOĞUN BİR PROGRAM
Programın devamında AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı ve AK Parti İl Başkanlığı ziyareti yer alıyor. Bakan Tunç, gün içerisinde kadınlarla ve gençlerle de buluşacak. Temaslarının ardından Hakkari'den ayrılacak.
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede





