SPOR
Yayınlanma : 25 Eylül 2025 11:19
Düzenleme : 25 Eylül 2025 15:46

Hakan Kutlu: Bodrum’dan puan çıkarabilseydik çok farklı bir konumda olabilirdik

Hakan Kutlu: Bodrum’dan puan çıkarabilseydik çok farklı bir konumda olabilirdik
Vanspor FK, Trendyol 1. Lig'de Bodrum FK'yı 2-0 mağlup etti. Teknik Direktör Hakan Kutlu, zorlu fikstür ve Bodrum FK'nın kalitesi hakkında değerlendirmelerde bulundu ve Amedspor maçında kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini belirtti.

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Vanspor FK, deplasmanda Bodrum FK'yı 2-0'lık skorla mağlup etti.

teknik yapı

HAKAN KUTLU'DAN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Vanspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kutlu, zorlu bir fikstürden geçtiklerini ve ilk 10 maçlarının ligin en güçlü ekipleriyle olduğunu belirtti. İyi puanlar topladıklarını, ancak Bodrum'dan da puan çıkarabilselerdi çok farklı bir konumda olacaklarını ifade etti. İlk golü yiyene kadar oyunun denk geçtiğini, ancak golden sonra rakibin kontrolü ele geçirdiğini söyledi. Bodrum FK'yı şu ana kadar karşılaştıkları en kaliteli ayaklara sahip takım olarak nitelendirdi.

BODRUM FK'NIN KALİTESİ

Kutlu, Bodrum FK'nın Süper Lig tecrübesine ve kadrosunu büyük ölçüde korumasına dikkat çekti. Hem toplu hem de topsuz oyunda üstünlüğünü sahaya yansıtan bir takım olduğunu ve futbolun nasıl oynanacağını bilen oyunculara sahip olduklarını vurguladı. Vanspor FK takımının ise gelişim sürecinde olduğunu ve bu lige alışmaya çalışan oyuncularının bulunduğunu belirtti. Önlerinde Amedspor karşılaşması olduğunu ve taraftarlarının önünde ilk kez sahaya çıkacaklarını, orada kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini sözlerine ekledi.