Hakan Çalhanoğlu'na 'Dalya' pastası

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 100. kez giydiği milli forma şerefine pasta ile kutlandı. Kocaeli'de Gürcistan maçı öncesi gerçekleşen törende, TFF Başkanı ve yerel yöneticiler de yer aldı.
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 100. kez milli formayı giymenin gururunu yaşadı. Bu özel an, 2026 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu'nda Gürcistan ile oynanacak maç öncesinde Kocaeli Stadyumu'nda kutlandı.
MİLLİ KAPTANA SÜRPRİZ
Bulgaristan'ı 6-1 mağlup ettikleri maçta 100. kez milli formayı terleten Çalhanoğlu için orta sahada sürpriz bir pasta kesildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pasta dilimini kaptana kendi eliyle ikram etti. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Çalhanoğlu'na çiçek takdim ederek tebriklerini iletti.
TAKIM ARKADAŞLARINDAN KUTLAMA
Takım arkadaşları da kaptanlarının bu önemli başarısını kutlayarak sevincine ortak oldu. Futbolcular, pasta kesimi ve kutlamaların ardından basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Kerem Aktürkoğlu da basın toplantısı sonrasında diğer futbolcularla birlikte sahada yer aldı.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart





