Hafik Devlet Hastanesi'nde son düzlüğe girildi: Yüzde 87'lik ilerleme!

Sivas'ın Hafik ilçesindeki 10 yataklı devlet hastanesinin inşaatında sona yaklaşılırken, fiziki gerçekleşme oranı %87'ye ulaştı. Vali Şimşek, yıl sonuna kadar hizmete girmesini beklediklerini belirtti.Hafik Devlet Hastanesi'nde son düzlüğe girildi: Yüzde 87'lik ilerleme!
Sivas'ın Hafik ilçesinde inşaatı süren 10 yataklı devlet hastanesinde sona doğru adım adım ilerleniyor. Fiziksel gerçekleşme oranının yüzde 87'ye ulaştığı hastanede, çalışmaların büyük ölçüde tamamlanması vatandaşların yüzünü güldürecek.

MODERN SAĞLIK HİZMETİNE KAVUŞUYOR
Bodrum, zemin ve bir normal kattan oluşan toplam 3 bin 558 metrekare kapalı alana sahip hastane, 7 bin 859 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. İçerisinde 10 yataklı servis, uzman hekim ve diş poliklinikleri, acil servis, laboratuvar, röntgen birimi, doğum odası, idari birimler, aile sağlığı merkezi ve teknik alanlar bulunuyor. Bu modern yapı, bölge halkına yakın ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor.

VALİ'DEN AÇIKLAMALAR: YIL SONU HİZMETE GİRECEK
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Şimşek, "İnşallah bir ay içerisinde geçici kabulü yapılmış olacak. Ve ümit ediyorum ki yıl sonuna kadar da tam anlamıyla hastanemiz, vatandaşlarımızın hizmetine girmiş olacak." ifadelerini kullandı. Vali, hastanenin uzun yıllar ilçeye hizmet edeceğine inandığını da sözlerine ekledi.
- 14:36Ece İrtem'in ölümünde anne ifadesi kritik! Olay gecesi neler yaşandı?
- 14:26Ece İrtem'in ani ölümü, oyuncu arkadaşlarını derinden sarstı
- 14:14124 yıllık hayal gerçek oluyor: Prizler ve şarj kabloları tarihe karışuyor!
- 14:04Dev yolcu gemisi MSC Divina, Marmaris'e 5 bin yolcu ile demir attı
- 13:55Suudi Arabistan devi OYAK'ın enerji şirketine ortak oluyor: Milyarlarca dolarlık dev anlaşma yolda mı?




