SPOR
Yayınlanma : 10 Aralık 2025 02:23

Hacılar Erciyesspor, Özvatanspor'u 1-0 yenerek zirve yarışına kilitlendi

Hacılar Erciyesspor, Özvatanspor'u 1-0 yenerek zirve yarışına kilitlendi
Hacılar Erciyesspor, Süper Amatör Küme'de Özvatanspor'u 1-0 yenerek zirve mücadelesini sıkılaştırdı; Abdullah Gürbüz'ün erken golü ve Özvatanspor'un kaçırdığı penaltı maçın dönüm noktaları oldu.

Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme'nin 12. haftasında Hacılar Erciyesspor, evinde Özvatanspor'u 1-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü. Maç, Hacılar Fevzi Mercan Stadı'nda oynandı ve hakem Ali Yıldız yönetimindeki üçlü hakem heyeti tarafından yönetildi.

teknik yapı

ERKEN GOL VE HAKİMİYET

Hacılar Erciyesspor, maçın henüz 4. dakikasında Abdullah Gürbüz'ün attığı golle öne geçti ve bu erken gol, takımın maç boyunca hakimiyet kurmasını sağladı. Özvatanspor, 57. dakikada Beytullah Özcan'ın kaçırdığı penaltıyla beraberlik şansını değerlendiremedi ve savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ VE KIRMIZI KART

İkinci yarıda her iki takım da oyuncu değişiklikleriyle oyuna yeni bir soluk getirmeye çalıştı. Hacılar Erciyesspor, Batuhan Duran, Talha Karaevli ve Ali Buğrahan Gökşen gibi oyuncuları değiştirirken, Özvatanspor da Mehmet Yaman, Hüseyin Can Uçar ve Fatih Emre Taş'ı oyundan aldı. Maçın son dakikalarında, Özvatanspor kalecisi Yakuphan Kocaoğlu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı, ancak bu Hacılar Erciyesspor'un galibiyetini etkilemedi.