Guroymak'ta Kur'an Kursu Futbol Turnuvası

Bitlis'in Güroymak ilçesinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası'nda 16 takım mücadele etti. Birinci olan takım 2 bin TL ödül alırken, tüm dereceye giren takımlar yemek programıyla ödüllendirildi.
Bitlis’in Güroymak ilçesinde Yaz Kur’an Kursu Futbol Turnuvası düzenlendi. Güroymak İlçe Müftülüğü ve Güroymak Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvaya 16 takım katıldı. Turnuva, öğrencilerin hem sportif yeteneklerini sergilemelerine hem de kardeşlik duygularını pekiştirmelerine olanak sağladı.
YOĞUN İLGİ VE HEYECAN
Turnuva boyunca yoğun bir ilgi ve heyecan yaşandı. Öğrenciler, hem sahada mücadele ederek sporun ruhunu yaşadılar hem de dostluklarını güçlendirdiler. Birinci olan takım 2 bin TL para ödülüyle ödüllendirilirken, dereceye giren tüm takımlar yemek programına katılma fırsatı buldu.
MÜFTÜ ÇELİK'TEN ÖVGÜ DÜŞÜYOR
İlçe Müftüsü Rıdvan Çelik, yaz Kur’an kurslarında dini eğitimin yanı sıra ahlaki, sosyal ve sportif gelişime de önem verildiğini vurguladı. Çelik, çocukların hem sahada mücadele ettiklerini hem de kardeşlik duygularını pekiştirdiklerini gözlemlediklerini belirterek, sporun gençlerin enerjilerini doğru şekilde yönlendirmeleri ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için önemli bir araç olduğunu söyledi. Kulüp Başkanı Sıracettin Şahsuvaroğlu ise gençleri hem dini hem de sosyal yönden desteklemek için ilçe müftülüğüyle iş birliği içinde olduklarını dile getirdi. Turnuvada çocukların eğlendiğini ve centilmence mücadele ettiğini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şahsuvaroğlu, amacın gençlere değerleri öğretmek ve sporu sevdirmek olduğunu belirtti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının takdim edilmesiyle program sona erdi.
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!
- 09:29Afra Saraçoğlu'nun şıklığı sosyal medyada gündem oldu
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!





