Ünlü senarist Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası', 'Jet Sosyete' ve 'Yalan Dünya' gibi unutulmaz dizilerin ardından yeni bir dizi projesi için çalışmalara başladığını açıkladı. Bu müjde, sevenlerini büyük bir heyecana sürükledi.

YENİ PROJE İÇİN KOLLAR SIVANDI
'2. Sayfa' programına konuk olan Birsel, Sarp Apak ve Hasibe Eren ile bir araya geldi. 'Yalan Dünya'nın beşinci sezonuyla ilgili soruya, 'Hayır. Hasret giderdik' yanıtını vererek bu ihtimali kesin bir dille reddetti. Bunun yerine, 'Mayıs ayında Aile Arasında 2'yi çekeceğiz. Ona hazırlanıyorum. Senaryomuz bitti, onun üzerinden geçiyoruz' ifadelerini kullandı.

SEVENLERİ MERAK İÇİNDE BIRAKAN AÇIKLAMA
Birsel, izleyicileri sevindiren bir müjde daha paylaştı. 'Bir de diziye niyetim var, ufak ufak ona başladım' diyerek yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu açıklama, yeni dizinin nerede yayınlanacağı ve konusunun ne olacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı.







