ASAYİŞ
Yayınlanma : 22 Kasım 2025 17:52

Güllü'nün kızından şok itiraf gibi test: 'Madde kullanmadık' dediler!

Güllü'nün kızından şok itiraf gibi test: 'Madde kullanmadık' dediler!
Ünlü sanatçı Güllü'nün kızı ve arkadaşı, ölüm soruşturması kapsamında uyuşturucu testi yaptırdı. Avukatları, gözaltı veya tutuklama olmadığını doğrularken, gençlerin madde kullanmadıklarını belirttikleri öğrenildi.
Güllü'nün kızından şok itiraf gibi test: 'Madde kullanmadık' dediler!

Sanatçı Güllü'nün trajik ölümüyle ilgili soruşturma, olay günü evde bulunan kızı ve arkadaşının uyuşturucu testi yaptırmasıyla yeni bir boyut kazandı. 26 Eylül 2025 tarihinde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen olayda, Güllü, kapalı terasta kızı ve arkadaşıyla birlikteyken pencereden düşerek hayatını kaybetmişti.

sempati mobilya

UYUŞTURUCU TESTİ İÇİN HASTANEYE BAŞVURDULAR

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, tanık ifadelerinde annesini öldürdüğü ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, kendi istekleriyle Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uyuşturucu testi yaptırdılar. Bu teste, avukatları ve polis ekipleri de eşlik etti.

AVUKATLARDAN AÇIKLAMA: GÖZALTI VEYA TUTUKLAMA YOK

Hastane çıkışında Gülter ve Ulu'nun avukatları Rahmi Çelik ve Hakan Sezen açıklamalarda bulundular. Avukat Çelik, müvekkillerinin gözaltına alındığı veya tutuklandığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, 'Müvekkillerimizin rutin işlemleri için hastaneye geldik. Kamuoyunda belirtildiği gibi herhangi bir gözaltı, tutuklama söz konusu değildir. Kendileri normal hayatlarına devam etmektedir.' dedi. Avukat Sezen ise müvekkillerinin sakladığı bir şey olmadığını ve kendi rızalarıyla gerekli saç örneklerini verdiklerini sözlerine ekledi. Tuğyan Ülkem Gülter de kendi isteğiyle test yaptırdıklarını ve sonuçlardan emin olduklarını ifade etti.