Göztepe, Fenerbahçe'yi ağırlayacak: 84 günlük hasret sona eriyor

Göztepe, 16 Ağustos Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak.
Süper Lig'in yeni sezonunda Göztepe, taraftarlarıyla Fenerbahçe maçında buluşacak. Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla yenen Göztepe, 16 Ağustos Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Maçın başlama düdüğü saat 21.30'da çalacak.

GÖZTEPE TARAFTARI BİLETLERİ TÜKETTİ
Son resmi iç saha maçını geçen sezon 24 Mayıs'ta Galatasaray'a karşı oynayan Göz-Göz, 84 günlük hasretin ardından Fenerbahçe karşılaşmasıyla taraftarlarıyla bir araya gelecek. Biletler satışa çıktığı anda Göztepeli taraftarlar tarafından tüketildi. Fenerbahçe taraftarları için ayrılan biletler ise İzmir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla, güvenlik zafiyeti yaşanmaması için internet üzerinden satışa sunulmadı ve deplasman takımına tahsis edildi.
GEÇEN SEZONKİ MAÇLAR VE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
İki takım geçen sezon da Gürsel Aksel Stadı'nda ikinci haftada karşılaşmıştı. 17 Ağustos 2024'te oynanan maç 2-2 sonuçlanmış, Fenerbahçe rövanşı ise 3-2 kazanmıştı. Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı henüz galibiyet elde edemedi. Stoilov, Fenerbahçe'yi yenmesi durumunda Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan ilk yabancı teknik direktör olacak. Fenerbahçe'nin ilk hafta Alanyaspor'la oynaması gereken maç ise UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Feyenoord eşleşmesi nedeniyle ertelenmişti. Geçen sezon İzmir'de yaşanan olaylar nedeniyle Göztepe-Fenerbahçe maçında yoğun güvenlik önlemleri alınacak. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı takım otobüslerinin geçişi sırasında trafiğe kapatılacak, Mithatpaşa Caddesi ve Fahrettin Altay Bulvarı'nda stadı kesen noktalarda araçlar çekilecek ve sadece yaya trafiğine izin verilecek. Stadyum çevresi ve içinde, Göztepe Paten Sahası ve çevresinde yüzlerce emniyet mensubu görev yapacak.
GEÇEN SEZON YAŞANAN OLAYLAR
Geçen sezon oynanan maçta, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un devre arasında sahaya inerek sarı-lacivertli taraftarların olduğu tribüne gitmesi sonucu olaylar çıkmıştı. Tribünlerden Ali Koç'a yabancı maddeler atılmış, maçı izlediği locaya dönen Koç'u Fatih Özkan isimli bir kulüp görevlisi sahada itirek yere düşürmüştü.
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!



