GOSB Teknopark: Mesleğe İlk Adım programı ile 120 genci istihdam ediyor

GOSB Teknopark'ın Mesleğe İlk Adım programı, yılda 120 genci Teknopark firmalarında istihdama kazandırıyor. Program, TEKNOFEST'te de stant kurarak girişimcilere öncelik hakkı sunuyor.GOSB Teknopark: Mesleğe İlk Adım programı ile 120 genci istihdam ediyor
Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Teknopark, Mesleğe İlk Adım programı ile yılda 120 gencin istihdamını sağlıyor.

TEKNOLOJİDE YETİŞMİŞ İŞ GÜCÜ
Yazılım geliştirme, mekanik tasarım, uluslararası satış ve finans yönetimi alanlarında eğitim veren program, Teknopark bünyesindeki firmalarla iş birliği içinde yürütülüyor. Bu sayede gençler, sektörde deneyim kazanma fırsatı buluyor ve nitelikli iş gücüne katkıda bulunuyorlar.

TEKNOFEST'TE YOĞUN İLGİ
GOSB Teknopark, TEKNOFEST'te stant kurarak programı tanıtıyor ve ziyaret eden girişimci adaylarına öncelik hakkı veriyor. Genel Müdür Prof. Dr. Murat Çemberci, programın bir meslek okulu gibi çalıştığını ve firmaların insan kaynakları ihtiyacını karşılamaya yardımcı olduğunu vurguluyor. Çemberci, AI uzmanları, yazılım uzmanları, uluslararası satış ve finans uzmanları gibi farklı alanlarda eğitim verdiklerini belirtiyor.

GENÇLERE DESTEK
Program, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle yürütülüyor. Prof. Dr. Çemberci, TEKNOFEST'in AR-GE ekosistemine olan ilginin artmasına katkı sağladığını ve gelecek yıllarda da aynı coşkunun devam etmesini umduğunu ifade ediyor.
- 00:59Sahildeki dev ev, köprüden böyle geçti: Trafik durdu!
- 00:50Turizm sektöründe Greendeks ile sürdürülebilirlik dönemi başladı
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı




