Balıkesir'in Sındırgı ilçesi, sabah saatlerinde bastıran yoğun sisle adeta esir aldı. İlçe genelinde görüş mesafesinin tehlikeli derecede düşmesi, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Özellikle depremin ardından hasar gören bölgelerdeki çalışmalar, görüş düşüklüğü nedeniyle ekipler tarafından büyük bir dikkat ve kontrollü bir şekilde sürdürüldü.

TRAFİKTE SÜRÜCÜLER UYARILDI
İlçe merkezinin yanı sıra Hisaralan ve Büyükdağdere güzergahlarında görüşün 20 metreye kadar indiği belirtildi. Bu durum, trafikte seyreden sürücüler için ciddi bir risk oluştururken, yetkililer tarafından dikkatli olunması yönünde uyarılar yapıldı. İlçe sakinleri, sisin aniden bastırdığını ve havanın bir anda karardığını ifade ederek şaşkınlıklarını dile getirdi.

SİSİN ETKİSİ SÜREBİLİR
Yetkililer, hava durumuna ilişkin yaptıkları açıklamalarda, olumsuz hava koşullarının gün içerisinde aralıklarla devam edebileceği uyarısında bulundu. Vatandaşların bu süreçte daha dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları çağrısı yapıldı.










