Görme yetisini kaybeden spiker, medya dünyasına dönmek için mücadele ediyor

Görme yetisini kaybeden Pınar Kadanalı, medya sektörüne yeniden dönmek için mücadele ediyor ve seslendirme yapmayı planlıyor.
Eskişehir'de yaşanan bir talihsizlik sonucu görme kabiliyetini kaybeden Pınar Kadanalı, gazetecilik kariyerine yeniden dönmeyi arzuluyor.

HASTALIKLA MÜCADELE
44 yaşındaki Pınar Kadanalı, 3 kez böbrek nakli oldu ve son operasyonda beyninin 30 dakika oksijensiz kalması nedeniyle görme yetisini kaybetti. İki üniversite mezunu olan Kadanalı, diksiyon yeteneğiyle dikkat çekiyor. Radyoculuk ve sunuculuk başta olmak üzere medya sektöründe birçok alanda çalışmış. Ancak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kariyerine ara vermek zorunda kaldı.
MEDYA SEKTÖRÜNE DÖNME HEDEFİ
Kadanalı, yaşadığı zorluklara rağmen neşesini kaybetmiyor. Kabartma yazı öğrenip seslendirme yaparak medya sektörüne geri dönmeyi planlıyor. Gözlerinde büyük ölçüde kayıp olsa da, deneyim ve sesiyle hala katkıda bulunabileceğine inanıyor. Geçmişteki gazetecilik deneyimlerini hatırlatarak, yeniden çalışabilmek için mücadele ettiğini vurguluyor.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar




