ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Ekim 2025 07:23
Gördeste deprem sonrası tavan çökmesi: Panik yaşayanlar kurtuldu

Balıkesirde meydana gelen deprem, Gördeste bir evin tavanının çökmesine neden oldu. Olayda yaralanan olmadı, yetkililer bölgeye sevk edildi.
MANİSA (İHA) – Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, Manisa’nın Gördes ilçesinde de hissedildi. Oğulduruk Mahallesinde yaşayan Özcan Boran’a ait tek katlı bir evde ciddi hasarlar oluştu.

PANİK ANLARI YAŞANDI
Depremin etkisiyle, Özcan Boran’a ait evin bir odasının tavanı tamamen çöktü. Evin içinde bulunan vatandaşlar, bu ani sarsıntıyla büyük bir panik yaşarken, şans eseri hiç kimse yaralanmadı. Sarsıntının ardından, evin bazı duvarlarında derin çatlaklar gözlemlendi.
AFAD VE JANDARMA EKİPLERİ HIZLA SEVK EDİLDİ
Olayın hemen ardından durum yetkililere bildirildi ve bölgeye AFAD ile jandarma ekipleri yönlendirildi. Ayrıca, yetkililer, olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları hasar gören yapılardan uzak durmaları konusunda uyardı.
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!





