GÜNDEM
Yayınlanma : 11 Eylül 2025 16:15

Gölbaşı'nda çocuklar için parkta futbol kaleleri kuruldu

Gölbaşı'nda çocuklar için parkta futbol kaleleri kuruldu
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sosyal medyadan kendisine ulaşan çocukların parklarına futbol kale isteğini yerine getirdi. Eymir Mahallesi'ndeki Papatya Parkı'na yerleştirilen kalelerle çocuklar artık doyasıya futbol oynayabilecek.
Gölbaşı'nda çocuklar için parkta futbol kaleleri kuruldu

ÇOCUKLARIN İSTEĞİ GERÇEK OLDU

Başkan Odabaşı'nın bu talebi geri çevirmeyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vermesiyle kısa sürede kalelerin imalatı tamamlandı ve Papatya Parkı'na yerleştirildi. Yeni kalelerine ve futbol toplarına kavuşan çocuklar, doyasıya futbol oynamanın keyfini çıkardı ve Başkan Odabaşı'na teşekkür etti.

sempati mobilya

BAŞKAN ODABAŞI'NIN MUTLULUĞU

Sosyal medya hesabından çocukların mutlu anlarını paylaşan Başkan Odabaşı, "Çocuklarımızdan gelen içten ve samimi bir talebi yerine getirmek bizim için sadece bir görev değil, aynı zamanda büyük bir mutluluk kaynağıdır. Sosyal medyadan bize ulaşan çocuklarımızın talebine hızlıca cevap verdik ve Papatya Parkı’na futbol kalelerini yerleştirdik. İnşallah sakatlanmadan güzel maçlar yaparlar. Biz, Gölbaşı’nda yaşayan her çocuğun güvenli, eğlenceli ve sağlıklı ortamlarda büyümesini istiyoruz. Tüm çocuklarımıza iyi oyunlar, bol gollü maçlar diliyorum. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.